Skapa konto

Ett nytt konto skapas via online formuläret, länk finns på inloggninssidan i tjänsten. Det nya kontot skapas som ett gratisabonnemang, om din organisation redan har ett gratisabonnemang så fungerar inte onlineformuläret, du måste då beställa ett konto från vår support via vårt säkra webbformulär.

Onlineformuläret

Det är enkelt att skapa ett nytt konto via onlineformuläret; fyll i alla fält, klicka på "Skicka", du får inom kort ett e-postmeddelande med instruktioner hur du slutför registreringen.

VIKTIGT!

Läs våra villkor innan du beställer något!

Det mesta i formuläret kan uppdateras senare i kontrollpanelen.

  1. Fältet "Din e-post" måste innehålla en riktig e-postadress som du har tillgång till då det är till den adressen vi sänder instruktionerna. Samma e-postadress skall anges i kontrollfältet "Din e-postadress igen".

  2. Den angivna e-postadressen i fältet "Din e-post" matchas mot de medlemskonton som redan finns i tjänsten, om ett medlemskonto hittas så kopplas detta mot det nya kontot med administratörsrättigheter. Om ett medlemskonto inte hittas så skapas ett nytt sådant med den angivna e-postadressen och kopplas med administratörsrättigheter till det nya kontot.

  3. I fältet "FO, Org eller moms-no" skall du ange din organisations moms- eller registreringsnummer, systemet kontrollerar denna mot officiella databaser och uppdaterar även fältet "Kontoägare" med det namn som som din organisation är registrerat med. Även om verifieringen misslyckas så skapas kontot men vi försöker verifiera numret manuellt. Endast en verifierad organisation kan köpa licenser.

  4. Fältet "E-postfaktura" måste innehålla en riktig e-postadress som du har tillgång till då det är till den adressen vi sänder dina fakturor om du köper något.

  5. Fältet "Spåk" gäller kontots standardspråk i de e-meddelanden och kalenderinbjudningar mm som sänds ut från kontot. De medlemmar som har en annan språkinställning loggar in och ser kontrollpanelen med det språket men får kontots meddelanden och inbjudningar enligt denna språkinställning.

  6. Knappen Skicka är aktiveras genom att du markerar kryssrutan "Acceptera villkoren".

nytt_konto_full_formlar