Bädda in i ditt CMS

Även om MÖTE.AX är responsiv och fungerar på alla skärmstorlekar rekommenderar vi att vissa funktioner som innehåller mycket information helst körs på en datorskärm. Det går naturligtvis att ladda tjänsten som den är i datorns webbläsare, men du kan även kostnadsfritt använda vårt JavaScript bibliotek för att bädda in MÖTE.AX i ditt befintliga CMS.

Gör så här:

  1. Ladda ned JavaScript biblioteket till din dator. Senaste versionen 1.0 hittar du här .

  2. Packa upp zip-arkivet

  3. Ladda upp JavaScript filen till din webbplats

  4. Inkludera JavaScript filen i HEAD avsnittet i den/de sidor där kortkoden skall användas (du kan ha med JavaScript filen i alla dina sidor utan att använda någon kortkod i sidan)

  5. Använd en kortkod enligt för att bädda in tjänsten i sidan embed_short

  6. Inbäddningen är ett responsivt iframe som du enkelt kan styla om du vill genom att lägga till css i kortkoden enligt bild, mer info finns i JavaScript filen embed_long

VIKTIGT! Dina inställningar för HTTP-säkerhetsrubriker för Content-Security-Policy (CSP) “child-src” måste tillåta iframes från webbadressen du använder för MÖTE.AX (om inget annat anges "https://mote.ax"). Läs “Content Security Policy (CSP) Quick Reference Guide för mer info.

Tjänsten finns i flera språk och man kan, oberoende av standardspråkinställningen för organisationskontot, ange ett annat språk i inbäddningen som matchar det språk sidan i ditt CMS använder. Språkvalet anges med "/Lxx" i tjänstens URL, tex svenska anges som "https://mote.ax/Lsv". För övriga språk, gå till tjänstens inloggningssida och klicka på respektive flagga för att få fram önskad språkkod.

Kontakta vår support om du behöver hjälp med detta.

Demo

[moteax link="https://mote.ax/Lsv"]